Алуминко, алуминиеви конструкции, парапети, огради, перголи

Алуминко-бг Алуминиеви системи

"АЛУМИНКО-БГ" ООД е създадена през 2008 година и е изключителен търговски представител за България на гръцката компания “ALUMINCO” S.A. – утвърден лидер, с международно признание в производството на АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ И СИСТЕМИ и с разпространение на продуктите си в над 60 държави.

"АЛУМИНКО-БГ" ООД извършва търговска дейност със изделията, но също така може да предложи и готов, напълно завършен продукт, изпълнявайки доставката и монтажа.

Централният ни офис и складова база се намират в индустриалната зона на гр.Бургас, като в момента сме в процес на изграждане на дистрибуторската си мрежа.

Можете да ни откриете в...

 • Бургас
  ул. „Индустриална” № 47( Складова база Бургас Комерс)
  Тел.: 056 / 844 712
  Факс.: 056 / 845 309
  GSM: 0885 325 902
  e-mail: alumincobg@abv.bg
Алуминко-бг Алуминиеви системи

За компанията

Компанията ALUMINCO е създадена през 1982 г. като отбелязва нов период в производството и търговията с алеминиеви конструкции. Разположена е на 40 км. от столицата Атина, в промишлената зона “Инофита”, което е идеалното място за обслужване на ключовите пазари, както в Европа, така и в Близкия и Далечния изток.

В представителството на ALUMINCO в България, може да откриете всички продукти, предлагани от компанията, както и професионална консултация по отношение на изграждането на алуминиевите конструкции.

За краткото време на своето съществуване АЛУМИНКО-БГ установи контакти с редица инвеститори, строители и монтажници като реализира значителен брой проекти (парапети, огради, перголи, врати).

Производителят на изделията “ALUMINCO” – Гърция, работи при въведена система за контрол на качеството, сертифицирана по ISO 9001:2000, както и при система за опазване на околната среда , отговаряща на норма ISO 14001: 1996.

Готовите изделия получават сертификат за изпитания и имат всички необходими документи, изисквани от БДС за влагането им в строителството.